Vier Koningsdag 2024 met Vijfkracht: Deel je mooiste museummoment en win!

26 april 2024

0  comments

Koningsdag is meer dan alleen een nationale feestdag; het is een dag van verbinding, viering en creativiteit. Bij Vijfkracht geloof ik dat deze speciale dag perfect samenvalt met wat we het meest koesteren: het ontdekken en vieren van wat écht belangrijk is in ons leven. Daarom nodig ik je dit jaar uit om Koningsdag op een unieke manier met mij te vieren.

Jouw moment, jouw verhaal

Heb je ooit tijdens Koningsdag een moment gehad dat je altijd zal bijblijven? Een moment dat, net als een kunstwerk in een museum, tijdloos en inspirerend is? Dit jaar geef ik je de kans om dit moment vast te leggen en te delen. Of je nu geniet van de levendige markten, de prachtige oranje geklede menigte, of een stil moment van reflectie vindt tussen de festiviteiten door, jouw moment telt!

Hoe doe je mee aan deze Koningsdag actie?

Maak een foto: Leg je leukste, meest betekenisvolle moment van Koningsdag 2024 vast.
Deel het op social media: Post je foto op Instagram of Facebook op Koningsdag zelf en tag mij:
Instagram: @vijfkracht
Facebook: @MauricevanLierVijfKracht
Gebruik de hashtag: Vergeet niet de hashtag #MuseumMomenten te gebruiken.
Vertel jouw verhaal: Waarom is dit moment voor jou speciaal? Ik hoor graag de gedachte of het gevoel achter jouw foto.

Wat kun je winnen?

De winnaar van deze actie ontvangt een volledig gratis Online Experience van Vijfkracht ter waarde van € 197,00. In vijf lessen ontdek je wat jij écht belangrijk vindt in het leven. Dit is jouw kans om dieper in te gaan op persoonlijke ontwikkeling en je eigen Big Five for Life te ontdekken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Waarom meedoen?

Deze actie is meer dan alleen een wedstrijd; het is een uitnodiging om na te denken over wat Koningsdag en cultuur voor jou betekenen. Het is een kans om het plezier, de gemeenschap en de unieke momenten die deze dag biedt in de kijker te zetten. Door jouw moment te delen, inspireer je anderen en laat je zien hoe divers en rijk onze ervaringen kunnen zijn, zelfs binnen de context van een nationale feestdag.

Dus trek je oranje outfit aan, pak je camera en maak je klaar om dit jaar Koningsdag op een geheel nieuwe manier te ervaren. Ik kan niet wachten om jouw #MuseumMomenten te zien en te vieren!


Andere post in deze categorie die interessant voor je kunnen zijn

Wereldboekendag 23 april 2024

Wereldboekendag 23 april 2024
>