Meet en verbeter het welzijn van je team met de Moodindicator

Krijg direct inzicht in de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers

snel inzicht met waardevolle feedback

Krijg direct inzicht in tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers

In elke organisatie is het essentieel om te weten hoe het team zich voelt. Werkplezier en betrokkenheid zijn de sleutels tot succes. Met Moodindicator krijg je waardevolle inzichten in de sfeer binnen je team, waardoor je gerichte acties kunt ondernemen om de werkomgeving te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Waarom werkgeluk belangrijk is

Gelukkige medewerkers zijn de ruggengraat van elk succesvol bedrijf. Ze zijn productiever, minder vaak ziek, en meer betrokken bij hun werk. Door het werkgeluk te meten en te verbeteren, creëer je een positieve omgeving die leidt tot betere prestaties en een gezonder bedrijf.

De kracht van Moodindicator

Moodindicator is een krachtig instrument dat eenvoudig te gebruiken is. Het biedt een helder beeld van hoe je medewerkers zich voelen en waar verbeteringen nodig zijn. Of het nu gaat om het verminderen van stress, het verbeteren van de communicatie, of het versterken van de teamgeest, Moodindicator is je partner in het optimaliseren van je werkomgeving.

Hoe Moodindicator werkt en de voordelen voor jouw organisatie

Eenvoudige Setup: Snel en zonder gedoe aan de slag.

Realtime Feedback: Direct zien wat er leeft binnen je team.

Actiegerichte Inzichten: Gegevens die je helpen om concrete verbeteringen door te voeren.

Verhoogde Tevredenheid: Zie hoe veranderingen de tevredenheid verhogen.

Betere Teamdynamiek: Begrijp en verbeter de relaties binnen je team.

Effectievere Communicatie: Open lijnen voor eerlijke feedback en dialoog.

Data-Gedreven Beslissingen: Neem beslissingen op basis van betrouwbare gegevens.

Tevreden medewerkers hebben een positief effect op de organisatie

Deze resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwd
door o.a. Hay Group, Gallup, Forbes, Shawn Achor en HBR.

45%

Meer productiviteit

66%

Minder ziekteverzuim

30%

Minder burnouts

Moodindicator tools: werkgeluk en tevredenheid in kaart gebracht

  • Geluksmeter

  • Tevredenheidsmeter

  • MTO

01

Wekelijkse Check-in voor werkplezier

Met de Geluksmeter van Moodindicator krijg je wekelijks een helder beeld van het werkgeluk van je medewerkers. Door hen regelmatig te vragen naar hun gevoelens, krijg je snel inzicht in de algemene stemming en kun je proactief handelen om de werkomgeving te verbeteren.


De Geluksmeter brengt zowel de positieve als de uitdagende aspecten van je werkomgeving in kaart. Dit inzicht is waardevol voor het verbeteren van communicatie, samenwerking, het beheren van werkdruk en het optimaliseren van het werkklimaat. Medewerkers krijgen ook de kans om waardering uit te spreken, wat bijdraagt aan een positieve sfeer.


De Geluksmeter is meer dan een tool; het is een manier om de basis te leggen voor betere prestaties en een aangenamere werkplek. Tevreden en gelukkige medewerkers leveren meer op, zijn innovatiever en gemotiveerder. Met de Geluksmeter van Moodindicator krijg je essentiële inzichten in wat jouw medewerkers nodig hebben om zich goed te voelen en optimaal te presteren.

Moodindicator in actie

Plan een demo voor jouw organisatie

Wil je weten hoe Moodindicator het werkgeluk van al jouw medewerkers kan verbeteren? Vraag een persoonlijke demo aan en zie zelf hoe je de stemming en betrokkenheid van je personeel effectief meet. 

Tijdens de demo krijg je een duidelijk beeld van de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van Moodindicator, en zie je hoe het past binnen jouw specifieke organisatie.

Ervaringen met Moodindicator: Wat gebruikers zeggen

Lena de Jong

Moodindicator biedt waardevolle inzichten die moeiteloos af te lezen zijn. En zeker weten vele malen beter dan een "ouderwets" MTO. Het verzamelen van gegevens is super eenvoudig en bespaart kostbare tijd. Echt een top tool!

Jeroen van Dalen

Een waardevolle partner in het creëren van een positieve werkomgeving. Wat Moodindicator echt fantastisch maakt is de mogelijkheid om je eigen behoeften te integreren. De korte lijnen en je eigen vaste contactpersoon, maakt het persoonlijke contact, snel en efficiënt.


Veelgestelde vragen over Moodindicator

Hoe werkt de Moodindicator precies?

De Moodindicator is een digitaal hulpmiddel dat een korte vragenlijst gebruikt om inzicht te geven in het welbevinden van medewerkers. Teams en organisaties kunnen zo zien waar eventueel bijgestuurd of ondersteund moet worden.

Kan ik de vragen in de Moodindicator aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn organisatie?

Ja, de Moodindicator is flexibel ontworpen. Je kunt zelf de vragen samenstellen, gericht op specifieke thema’s die relevant zijn voor jouw organisatie of team

Hoe vaak kunnen we de Moodindicator gebruiken?

De Moodindicator is zo ontworpen dat je hem zo vaak als nodig kunt gebruiken, zelfs wekelijks, om continu inzicht te houden in de stemming en het welbevinden van je medewerkers.

Wat onderscheidt de Moodindicator van andere tools?

Moodindicator onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak, de mogelijkheid om vragen aan te passen, en de digitale verwerking die direct inzichtelijk maakt hoe het met het bedrijf staat.

Hoe helpt de Moodindicator bij het verbeteren van de medewerkerstevredenheid?

Door regelmatig de stemming en het welzijn van medewerkers te meten, krijgt het management concrete data om acties te ondernemen die de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers kunnen verbeteren.

E-book 'Winst van werknemersgeluk'

Moodindicator E-book werknemersgeluk

Wil je meer leren over het belang van werkgeluk en hoe je dit kunt verbeteren? Download het gratis e-book over Moodindicator.

>