Contact

Hoe kan ik jou verder helpen?

Ik kan begrijpen dat je nog vragen hebt over mijn diensten

Wil je meer weten over mijn trainingen? Wil je weten over mijn aanpak? Of heb je een brandende vraag over mijn online videotrainingen? Misschien wil je eerst met mij even sparren om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Het is allemaal mogelijk. Een intake gesprek van 30 minuten is altijd GRATIS en vrijblijvend! Stel je vragen via het contactformulier of neem direct contact met mij op. Ik hoor graag van je!
Telefoon

+31(0)6 42125566

E-mail

maurice@vijfkracht.nl

Postadres

Reigerlaan 111, 2678 WS De Lier

volg mij op Social Media

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vanuit bezieling en passie mensen in beweging brengen
Maurice
Scroll naar boven