Met het Big Five for Life Business Programma zet je een toekomstvisie helder neer in twee dagen 

Creëer duidelijke bedrijfsdoelen en versterk teambetrokkenheid

Vergroot de winstgevendheid met een duidelijke purpose

Organisaties met een duidelijke purpose en focus zijn 42% meer winstgevend!

Een winstgevend bedrijf met een heldere purpose

en organisatie waar iedereen de vrijheid heeft om bij te dragen aan duidelijk gedefinieerde doelen, bevordert zelfsturing en benut de volledige competenties van elk teamlid.

Focus op wat echt telt

Door het ontdekken van de belangrijkste organisatiedoelen, krijg je niet alleen focus op de reden van bestaan (RvB) van je organisatie, maar ook op de stappen die nodig zijn om daar te komen.

Motiveer en reduceer kosten

Bedrijven met een duidelijke focus hebben gemotiveerdere medewerkers, lagere kosten en minder personeelsverloop, wat bijdraagt aan het algehele succes.

Stel jouw organisatie in op succes

Plan een vrijblijvend Nut en Noodzaakgesprek. In dit gesprek bespreken we hoe we samen jouw organisatie kunnen versterken en een omgeving van helderheid en motivatie kunnen bevorderen.

Een  reis naar heldere doelen en een gemotiveerd team

Life Safari Workshop: De weg naar een doelgerichte organisatie

In een tweedaagse Life Safari Workshop gaan we dieper in op de kern van jouw organisatie. We beginnen met het verkennen van de fundamentele waarden en visie die jouw bedrijf uniek maken. Door interactieve sessies, gerichte discussies en praktische oefeningen, help ik jou en je team om de primaire drijfveren en doelstellingen van de organisatie te identificeren.


Deze workshop is meer dan alleen het stellen van doelen; het gaat om het creëren van een gedeelde visie die past bij elk lid van jouw team. We besteden aandacht aan hoe deze doelen bijdragen aan het hogere doel van de organisatie en hoe elk teamlid hierin een cruciale rol speelt. Dit proces van collectieve betrokkenheid zorgt voor een krachtige motivatie en een groot gevoel van verbondenheid met de organisatie.

Een belangrijk onderdeel van de workshop is het bevorderen van de vrijheid en het vermogen van het team om zelf verantwoordelijkheid te nemen. We onderzoeken hoe medewerkers hun unieke competenties en vaardigheden kunnen inzetten om bij te dragen aan de gezamenlijke doelen, terwijl we ook de kaders en verwachtingen van de organisatie duidelijk maken.


Aan het einde van de Life Safari Workshop heb je niet alleen een duidelijk actieplan, maar ook een geïnspireerd en toegewijd team dat klaar staat om deze doelen te verwezenlijken. Dit plan omvat specifieke, meetbare stappen die ervoor zorgen dat elk aspect van de vastgestelde doelen haalbaar en realistisch is, wat essentieel is voor het succes van jouw organisatie.

Neem de leiding over de toekomst van jouw organisatie

Maak de stap naar een gefocuste en doelgerichte toekomst

Ben je klaar om de richting en het succes van jouw organisatie te bepalen? Plan een Nut & Noodzaak gesprek om te ontdekken hoe het Big Five for Life Business programma jou en je team kan helpen bij het verhelderen en bereiken van jullie professionele doelen. In dit gesprek bespreken we hoe we de kernmissie en strategische doelen van jouw organisatie kunnen vaststellen en afstemmen op jullie specifieke behoeften en ambities.

Het Big Five for Life Business programma is ontworpen om jouw organisatie sterker te maken door heldere doelen en een gerichte aanpak. Dit is jouw kans om de samenwerking, het werkplezier en de prestaties binnen jouw organisatie te verbeteren.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ontdek hoe andere organisaties sterker en doelgerichter zijn geworden door deelname aan het Big Five for Life Business programma

Dankzij het Big Five for Life Business programma hebben we onze bedrijfsdoelen duidelijker voor ogen. De tweedaagse sessie heeft ons team dichter bij elkaar gebracht en geholpen om efficiënter te werken. Het is ideaal voor elk bedrijf dat streeft naar duidelijkheid in doelen en een sterker team.

Laura

Dit programma heeft een echte verbetering gebracht in onze werkwijze. Na het definiëren van duidelijke doelen, zien we nu al een positieve verandering in samenwerking en werkresultaten. De persoonlijke begeleiding en het actieplan waren erg nuttig. Een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar betere samenwerking en resultaten.

Mark

CEO

Het Big Five for Life Business programma heeft ons geleerd hoe we onze kernwaarden in de praktijk kunnen brengen. Het effect op onze dagelijkse operaties en de tevredenheid van onze medewerkers is duidelijk merkbaar. We hebben niet alleen onze doelen verduidelijkt, maar ook onze manier van samenwerken verbeterd.

Eva

Operationeel manager

Veelgestelde vragen over het Business Programma

Hoe helpt het Big Five for Life Business programma de directie met het definiëren van de Reden van Bestaan (RvB)?

Het programma is speciaal ontworpen om directies en ondernemers te begeleiden bij het kristalhelder krijgen van hun RvB en het koppelen van vijf strategische doelen hieraan, om zo de essentie van het bedrijf te verduidelijken.

Wat kan ik verwachten van de tweedaagse sessie met het Big Five for Life Business programma?

In twee dagen tijd werk je intensief samen om de visie en missie van het bedrijf te verhelderen. Aan het einde van deze sessie heb je een duidelijk actieplan op één A4, waarmee de richting en strategie van het bedrijf concreet wordt.

Hoe zorgt het Big Five for Life Business programma voor meer betrokkenheid van medewerkers?

Door de RvB en de strategische doelen duidelijk te hebben, kunnen deze overgebracht worden naar de medewerkers, wat resulteert in meer betrokkenheid omdat zij weten waar het bedrijf voor staat en wat het wil bereiken."

Is het Big Five for Life Business programma ook geschikt voor start-ups en kleinere ondernemingen?

Ja, het programma is flexibel en kan worden aangepast aan elke bedrijfsgrootte en -fase, zodat ook start-ups en kleinere ondernemingen hun RvB en strategische doelen helder kunnen krijgen."

Wat als we na het programma nog niet het gewenste resultaat behalen?

Er is een 100% garantie op het programma, gebaseerd op een bewezen methode en mijn uitgebreide ervaring met ondernemers. We blijven samenwerken totdat de gewenste helderheid en resultaten zijn bereikt."

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Ik begrijp dat het kiezen van het juiste programma voor jouw organisatie een belangrijke beslissing is. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over het Big Five for Life Business programma, aarzel dan niet om contact op te nemen. Vul het onderstaande formulier in en ik kom zo snel als mogelijk bij je terug met de antwoorden die je nodig hebt.

>