Voor
organisaties

Gelukkige medewerkers
verhogen het rendement

weten hoe dit voor jouw
organisatie kan werken?

De Big Five for Life is een prachtig en zeer effectief traject voor organisaties. Je kunt er altijd op een bij jouw bedrijf passende manier mee aan de slag. Ik heb mijn aanbod er helemaal op ingericht.

"ORGANISATIES MET EEN DUIDELIJKE PURPOSE EN FOCUS ZIJN 42% MEER WINSTGEVEND!"

Waarom is de Big Five for Life zo succesvol?

De Big Five for Life™ is een wereldwijde succesvolle coachmethode, ontwikkeld door John Strelecky. John zet mensen op een laagdrempelige manier in hun kracht.

John Strelecky bij vijfkracht

John P. Strelecky is auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen. Ze worden op alle continenten van de wereld verkocht.

John heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Zijn gesprekken met meer dan 100 leiders in 12 landen waren input voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Onlangs werd hij, naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey, genoemd als één van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Goed, nu je dit weet, wil je vast naar de mogelijkheden?

Druk maar op de knop!

Meet en verbeter realtime het werkgeluk en de betrokkenheid van medewerkers

Scroll naar boven