Voor organisaties

Gelukkige medewerkers verhogen het rendement

De Big Five for Life is een prachtig en zeer effectief traject voor organisaties. Je kunt er altijd op een bij jouw bedrijf passende manier mee aan de slag. Ik heb mijn aanbod er helemaal op ingericht.

Vijfkracht voor organisaties

Waarom is de Big Five for Life zo succesvol?

De Big Five for Life™ is een wereldwijde succesvolle coachmethode, ontwikkeld door John Strelecky. John zet mensen op een laagdrempelige manier in hun kracht.

Alle mogelijkheden van de Big Five for Life voor jouw organisatie

Inzichten en tips uit mijn blog

25/06/2024

...

06/06/2024

...

06/06/2024

...

Maurice van Lier: Coach in werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling

Mijn ambitie is bij te dragen aan een Nederland waar mensen elke dag geïnspireerd en veilig aan hun werk beginnen, en tevreden hun dag afronden. Mijn focus ligt op het realiseren van betekenisvol werk voor iedereen.

Ik streef ernaar het bedrijfsleven bewuster te maken van belangrijke maatschappelijke trends en verantwoordelijkheden. Dit omvat duurzaamheid, integriteit en zorg voor de natuur en gemeenschap, evenals de kwaliteit van producten en diensten. Deze aanpak speelt in op de behoefte van medewerkers om een positieve impact te hebben en ondersteunt het succes en de verantwoordelijkheid van bedrijven.

Wat anderen zeggen over mijn coaching voor organisaties

De Big Five for Life Business workshop heeft ons team geholpen om onze doelen helder te krijgen en effectiever samen te werken. Dankzij Maurice's praktische aanpak zagen we snel verbeteringen in onze teamcommunicatie en taakuitvoering.

De Inspiratieworkshop van Maurice heeft ons team geholpen om meer inzicht te krijgen in zowel persoonlijke als bedrijfsdoelen. Dit heeft geleid tot een verhoogde betrokkenheid en een productievere werkomgeving.

Neem contact op voor meer informatie over mijn Big Five for Life Programma's

Heb je vragen of wil je dieper ingaan op hoe de Big Five for Life programma's jouw organisatie kunnen versterken? Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken die passen bij de unieke behoeften van jouw team of organisatie.

Door dit formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat jouw informatie wordt gebruikt om contact met je op te nemen met betrekking tot je vraag of opmerking. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet gedeeld worden met derden.

>