Voor jou

Want bij Vijfkracht
sta jij centraal!

zullen we kennis maken?

Bij Vijfkracht sta jij centraal. De Big Five for Life is een prachtig en zeer effectief traject. Je kunt er altijd op een bij jouw passende manier mee aan de slag. Ik heb mijn aanbod daar helemaal op ingericht.

En het mooiste?

Ik garandeer dat jij jouw Big Five for Life vindt. Keihard!
John Strelecky bij vijfkracht

Over de Big Five for Life

De Big Five for Life™ is een wereldwijde succesvolle coachmethode, ontwikkeld door John Strelecky. John zet mensen op een laagdrempelige manier in hun kracht.

John P. Strelecky is auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen. Ze worden op alle continenten van de wereld verkocht.

John heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Zijn gesprekken met meer dan 100 leiders in 12 landen waren input voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Onlangs werd hij, naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey, genoemd als één van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw safari bezorgt je een fijner leven

Jij bepaalt wat je wilt zien, wat je wil doen. Waar je echt blij van wordt. En wat je níet wilt. Je omgeving heeft invloed en mag dit hebben. Maar jij besluit waar je reis naartoe gaat. Alleen jij! En daar help ik je bij. Pragmatisch, toegankelijk en toepasbaar. Geluk is voor iedereen anders. Met de Big Five for Life vind jij het jouwe. En ik garandeer dat je jouw Big Five for Life ook echt vindt!

De mogelijkheden om jouw Big Five for Live te vinden

Zoek uit waar je nu staat

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe bereik je deze successen? Daarvoor gaan we op een kleine safari. Onderweg komen wij bijzondere, gekke, interessante en grappige momenten tegen. Dit noem ik museummomenten. Successen die jou levensgeluk geven en je voor altijd bijblijven. Test waar jij staat en ga GRATIS mee.

Denk na over jouw museum

Stel je voor, je loopt in het museum van jouw leven. Wat wil je dan zien? Wat maakt je blij? Jouw museum, gevuld met pronkstukken en successen, die je zelf bij elkaar verzameld hebt, hoe trots maakt dat jou? Ik heb er een korte film over gemaakt, want beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Doe de experience training

Waar krijg jij energie van? Wat kost je energie? Soms wordt het grotere plaatje duidelijk als jij concreet inzicht hebt in jouw drijfveren. De Online Experience Training is hét trainingsprogramma dat inzicht geeft in de belangrijkste pijlers van jouw leven. Online beschikbaar wanneer en waar jij wilt!

Ga 2 dagen op life Safari

Door het tweedaagse Life Safari programma te volgen ga je aan de slag met jouw belangrijkste levensdoelen en -wensen. Het resultaat: grip op je leven, meer energie en dus een gelukkiger leven.

NIEUW! Jouw Lifetime Programma

Ga op de safari van je leven. Een jaar lang! Ik begeleid je naar de ontdekking van jouw droomleven. En geloof me, dat kán je leven. Je leert jezelf beter kennen en wordt wie je écht wilt zijn. Je volgt je hart en bent gelukkig! Doordat je dit weet, maak je makkelijker keuzes in je leven. Je ervaart meer energie en focus. Enne, ik geef je 100% garantie dat jij jouw Big Five for Life ontdekt.

Persoonlijke coaching

Wil je liever 1-op-1 begeleiding om de Big Five for Life methode te doorlopen? Natuurlijk kan dat. Tijdens één of meer coach sessies ga je samen met mij aan de slag om jouw Big Five for Life in kaart te brengen. Ik begeleid je naar 5 concrete stappen die jou op weg helpen.

Geïnteresseerd, maar nog niet helemaal overtuigd?

Durf te Dromen:

Nut & Noodzaak van 10 Krachtige Tips voor Levensverandering

Ik gun iedereen zijn of haar Big Five for Life ervaring. Omdat keihard bewezen is dat ie bijdraagt aan zingeving en hernieuwd levensgeluk. Maar gelijk aanmelden durf je misschien ook nog niet.

Ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan een ‘sneak preview’. Aan tastbare en toepasbare handvatten die een voorproefje geven van de prachtige safari die je kunt maken. Daarom heb ik 10 GRATIS tips voor je gebundeld in een e-document. Ze verplichten je tot niks, maar maken je een hoop wijzer.

Durf te Dromen: Nut & Noodzaak van 10 Krachtige Tips voor Levensverandering
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven