Realiseer je droomleven met persoonlijke coaching

Maak heldere keuzes voor persoonlijke groei en werkplezier

Wat wil je écht in je leven bereiken?

Ontdek het met persoonlijke coaching, gebaseerd op de Big Five for Life methode

Jouw doelen helder

Samen brengen we in kaart wat jouw Big Five for Life is, die vijf elementen die essentieel zijn voor jouw geluk en groei.

Concreet actieplan

Ontwikkel samen met mij een persoonlijk actieplan dat jou helpt je dromen na te streven en te realiseren.

Gegarandeerd succes

Ik bied een 100% garantie dat je jouw persoonlijke Big Five for Life zult ontdekken en het gaat leven volgens jouw voorwaarden.

Als je helderheid vindt over wat jij écht wilt, ontstaat er een krachtige verandering. Deze ontdekking is niet alleen een overwinning voor jezelf, maar ook een inspiratiebron voor iedereen om je heen. Jouw groei draagt bij aan een positievere, krachtigere omgeving

Wat mijn coaching uniek maakt

Ontdek mijn persoonlijke aanpak die het verschil maakt

Ervaring en expertise: Met ruim 12 jaar ervaring in coaching heb ik de praktische kennis en inzichten om je effectief te begeleiden.

Laagdrempelig en direct toepasbaar: Mijn coaching sessies zijn ontworpen om praktisch, toegankelijk en meteen toepasbaar te zijn.

Individuele aanpak: Iedere sessie wordt afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften, waardoor je maximale persoonlijke aandacht krijgt.

Duidelijke richting: Verken samen met mij wat je echt wilt bereiken en hoe je daar kunt komen.

Eigen regie en leiderschap: Ik help je te leren hoe je zelf aan het roer van je leven en keuzes kunt staan.

Doelgerichtheid en besluitvaardigheid: Verbeter je focus en het nemen van beslissingen met concrete, toepasbare strategieën.

Over mij

Hallo! Ik ben Maurice, jouw coach in persoonlijke groei. Mensen beschrijven mij als spontaan, toegankelijk en een persoon die rust brengt – met altijd een vleugje humor. Ik geloof dat humor ons helpt te verbinden en inzicht te geven in ons dagelijks leven en werk. 

Wil je helder krijgen wat je écht wilt? Mijn persoonlijke coaching, geïnspireerd door de Big Five for Life methode, helpt je deze antwoorden te vinden. Samen ontdekken we jouw unieke 'Big Five' – de dingen die voor jou het meest betekenen – en werken we aan een plan om deze te realiseren.

Klaar om jouw 'Big Five' te ontdekken? Plan dan een gesprek met mij. We zullen samen jouw ambities, uitdagingen en de mogelijkheden van de Big Five for Life methode bespreken. Het is tijd om te investeren in jouw persoonlijke groei en de levensdoelen die je gelukkig maken.

Veelgestelde vragen over persoonlijke coaching

Wat is de 'Big Five for Life' methode en hoe past dit in de persoonlijke coaching?

De 'Big Five for Life' methode is een krachtig instrument dat ik gebruik om je te helpen ontdekken wat je echt wilt in het leven en werk. Samen ontdekken we jouw vijf belangrijkste levensdoelen en hoe je deze kunt bereiken.

Hoeveel tijd kost het om via jouw persoonlijke coaching antwoorden te krijgen op mijn levensvragen?

De tijd die nodig is om duidelijkheid te krijgen kan voor iedereen anders zijn, maar dankzij mijn ervaring en de efficiënte aanpak kunnen we in korte tijd grote stappen maken.

Hoe persoonlijk is de coaching en hoeveel ruimte is er voor mijn specifieke situatie?

De coaching is volledig afgestemd op jou. We kijken samen naar wat jij nodig hebt en passen de sessies aan jouw persoonlijke vragen en situatie aan.

Wat als ik na de coaching nog steeds moeite heb met keuzes maken?

Mijn doel is om je de tools en het zelfvertrouwen te geven om zelf keuzes te kunnen maken. Mocht je na de coaching nog steeds moeite hebben, dan kijken we samen naar vervolgstappen.

Wat zijn de kwalificaties die jou onderscheiden als coach?

Ik ben een geaccrediteerde coach met een specifieke opleiding voor coaching en heb al 12 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij het vinden van hun pad en het maken van keuzes in hun leven en werk.

Inzichten en inspiratie

Ontdek mijn artikelen vol met inzichten, tips en inspirerende verhalen. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten. Voor een volledig overzicht en diepgaandere content, nodig ik je uit om mijn blog te bezoeken.

26/04/2024

...
Vier Koningsdag 2024 met Vijfkracht: Deel je mooiste museummoment en win!

28/01/2024

...
Wereldboekendag 23 april 2024

07/05/2023

...
7 manieren om veerkracht op te bouwen voor een gelukkiger leven

Twijfel je nog? Start met de 'groei- en gelukscan'

Als je nog twijfelt of coaching bij je past, waarom begin je dan niet met onze 'Groei en Geluk Scan'? Deze scan helpt je inzicht te krijgen in jouw huidige situatie en toont aan welke gebieden van persoonlijke ontwikkeling voor jou het belangrijkst kunnen zijn.

Het kost slechts een paar minuten en biedt waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het beslissen over jouw volgende stappen.

>