In 5 Weken naar echte verandering

Vind nieuwe energie en focus met de Big Five for Life Experience

Jouw online experience!

In jouw tempo werken aan je eigen regie

Ontdekkingstocht naar zelfinzicht

Een intensief online programma dat je leidt door een proces van zelfontdekking en persoonlijke groei, met behulp van de beproefde Big Five for Life-methode.

Inzicht in jouw waarden en drijfveren

Krijg helder inzicht in wat echt belangrijk voor je is, verbeter je werk-privé balans, ontdek wat je energie geeft en kost, en leer krachtige strategieën voor persoonlijke groei.

5 Weken naar concrete doelen en acties

Een stap-voor-stap benadering verdeeld over 5 weken, inclusief interactieve opdrachten, reflectieve oefeningen, en praktische tips die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

Ontdek de kracht van De Experience

Weten waar je nu staat? Uitvinden wat voor jou écht belangrijk is? Zelf de regie weer in handen nemen daar naartoe? De online experience helpt en jij bepaalt zelf het tempo.

online experience en museum momenten

Mentale Veerkracht en persoonlijk leiderschap

Deze training helpt je om je mentale veerkracht te versterken en eigen leiderschap te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in hoe je effectief omgaat met dagelijkse uitdagingen en vindt een balans die bij jou past. De focus ligt op het herkennen van je sterke punten en deze inzetten voor een betere afstemming tussen je werk- en privéleven, waardoor je meer grip krijgt op jouw leven en toekomst.

Energiebeheer en bewuste keuzes

Energiebeheer en bewuste keuzes

De 'Experience' laat je zien hoe je jouw energie efficiënt kunt inzetten en wat je motiveert versus wat energie wegneemt. Je leert een evenwichtige levensstijl te ontwikkelen, met keuzes die jouw welzijn ten goede komen. Je krijgt praktische tips om dagelijkse uitdagingen aan te pakken, zoals tijdbeheer en het omgaan met externe verwachtingen, wat leidt tot een leven met minder stress en meer focus op wat echt telt.

De Experience

Flexibel leren en persoonlijke groei

Het gemak van online leren met een persoonlijke touch. Jij bepaalt het tempo en het moment van leren, voor ultieme flexibiliteit. Elke week onthult nieuwe perspectieven en opdrachten gericht op zelfinzicht en groei. Je gaat werken aan thema's als persoonlijke waarden, efficiënt tijdmanagement, en het herkennen van jouw unieke momenten. Zo bouw je stapsgewijs aan een leven waarin je je actief, tevreden en in balans voelt.

Zet de eerste stap op jouw pad naar persoonlijke groei

Ontdek wat jouw leven zinvol maakt met mijn Online Experience. In vijf lessen leer je de kern van wat voor jou écht belangrijk is en hoe je dit kunt integreren in je dagelijks leven.

Schrijf je nu in voor slechts € 97,00  €197,00

Grijp deze unieke kans om te investeren in jezelf tegen een ongeëvenaarde prijs. Deze speciale aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar.

Praktisch, Persoonlijk, Doelgericht

Ontwikkel jezelf met de Experience training

De Experience training is ontworpen om je praktische vaardigheden en inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Hier leer je hoe je jouw tijd efficiënter kunt indelen, hoe je om kunt gaan met dagelijkse uitdagingen, en hoe je meer uit elk moment haalt. 


Deze training gaat over echte actie en zichtbare resultaten, waarbij je stap voor stap werkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling op een manier die bij jou past.

Elke week krijg je toegang tot nieuwe lessen die zijn afgestemd op jouw groei en ontwikkeling. Je verkent thema's zoals het maken van bewuste keuzes, het beheren van je energie, en het stellen van doelen die echt belangrijk voor je zijn.


De training combineert video's en opdrachten om je te motiveren en te inspireren, terwijl je leert op een manier die flexibel en aanpasbaar is aan jouw leven en schema.

Maak nu het verschil

Begin vandaag met jouw persoonlijke groei

Ben je klaar voor een positieve verandering in je leven? Met de Experience Training open je de deur naar persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Deze training is meer dan alleen een leertraject; het is een investering in jezelf

Je krijgt praktische inzichten en persoonlijke begeleiding, waarmee we je ondersteunen bij elke stap richting jouw doelen. Of je nu streeft naar een betere balans, meer energie, of duidelijkheid over je toekomst, de Experience Training voorziet je van de tools en ondersteuning die je nodig hebt. Wacht niet langer en neem vandaag nog de stap naar een leven vol groei en vooruitgang.

Wat anderen zeggen

Albert

Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt).

Mieke

Deze training is echt een must-do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart. Mooie werkboeken. Echt super inspirerend om bezig te zijn.

Inzichten en inspiratie

Ontdek mijn artikelen vol met inzichten, tips en inspirerende verhalen. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten. Voor een volledig overzicht en diepgaandere content, nodig ik je uit om mijn blog te bezoeken.

06/06/2024

...
Ontdek de kracht van keuzes voor een gelukkiger leven

06/06/2024

...
6 Tips voor een Verbeterde Werk-Privé Balans

28/05/2024

...
Een positieve teamcultuur creëren – Tips en strategieën


Veelgestelde vragen over de online cursus 'Experience'

Wat kan ik verwachten te leren in de vijf lessen van de Experience?

In de vijf lessen van de Experience ga je diep graven naar wat jij echt belangrijk vindt. Je ontdekt waar je energie van krijgt en wat jouw leven zinvol maakt. Je krijgt duidelijke werkboeken en video uitleg om je hierbij te begeleiden.

Hoeveel tijd moet ik per week vrijmaken voor de Experience?

De Experience is ontworpen om flexibel en in je eigen tempo te volgen. We raden aan om wekelijks een paar uur vrij te maken, maar je bepaalt zelf hoe snel je gaat.

Heb ik speciale software nodig om deel te nemen aan de Experience?

Nee, je hebt geen speciale software nodig. De Experience is volledig online en toegankelijk via elke standaard webbrowser op je computer of mobiele apparaat.

Is de Experience geschikt voor iedereen, ongeacht mijn huidige situatie in het leven?

Ja, de Experience is ontworpen om mensen van alle leeftijden en in verschillende levensfasen te helpen. Het maakt niet uit waar je nu staat; de Experience kan je helpen om meer helderheid te krijgen over wat voor jou belangrijk is.

Wat als ik persoonlijke begeleiding nodig heb tijdens de Experience?

Hoewel de Experience zelfstandig te volgen is, begrijpen we dat je soms extra hulp nodig hebt. We bieden daarom mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding. Neem contact op om de opties te bespreken.

Klaar om jouw volgende stap te zetten? Twijfel je nog over wat het beste bij jou past? Ik hoor graag van je

>