Maurice van Lier

Samen op weg naar werkplezier en persoonlijke groei

Mijn missie is een Nederland waarin mensen geïnspireerd wakker worden en zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Ik wil dat zij elke dag tevreden afsluiten door het werk wat ze doen!

Tevreden medewerkers maken succesvolle bedrijven

Ik wil het bedrijfsleven bewuster maken van de maatschappelijke ontwikkelingen. Veranderingen waar zij iets mee móeten. Van de toenemende roep om verantwoordelijkheid te dragen. Over de natuur, de bewoners en onze kinderen. En als gevolg de tendens dat klanten kiezen voor betrouwbare, duurzame en integere producten en diensten. Dit alles draagt weer bij aan een sterk groeiend verlangen van medewerkers om écht van betekenis te zijn.

Mijn verhaal

Ik ben Maurice van Lier, en dit is mijn verhaal. Hier vind je mijn kijk op werkplezier, persoonlijke groei en de impact die ik wil hebben met Vijfkracht. Ontdek mijn reis naar het inspireren van medewerkers en bedrijven, en hoe ik streef naar een betekenisvolle verandering in het bedrijfsleven.

Maurice bij Vijfkracht

Toegankelijk

Wie is Vijfkracht, dus wie is Maurice?

Mensen vinden me spontaan, toegankelijk, rustig. En vaak ook grappig. Daar ben ik blij mee. Humor geeft inzicht en verbinding. Humor helpt bij deadlines. Wanneer mensen onder spanning samenwerken. Veel mensen doen hun werk al jaren. Ik benader dat luchtig. Opeens zie ik mensen anders kijken naar hun werk. Onder humor versta ik ook zelfspot. Ik ben ook maar een mens, net als jij.

Vertrouw het proces

Persoonlijk groeien vind ik belangrijk. Als je zelf niet groeit, dan kun je niet verwachten dat je bedrijf dat wel doet. Daarom is ‘groei’ het verbindende woord bij mijn persoonlijke Big Five for Life™:


G Groeien door mezelf in beweging te brengen;

R Regie nemen;

O - Ontspanning met familie en vrienden;

E Mijn Eigen leven leiden;

I Inspiratie.

Mijn big five for life

Mensen maken makkelijk contact met mij. Ze vertellen soms al in een eerste gesprek dingen die ze niet aan een ander (durven) te vertellen. Vanuit echt en oprecht contact kan ik mensen inspireren, aanmoedigen en aansporen hun eigen Big Five for Life™ te vinden. Zo kunnen zij ook groeien.

Samen jouw groei en werkplezier realiseren

Interesse in hoe ik je kan helpen met werkplezier en persoonlijke ontwikkeling? In een Nut en Noodzaakgesprek bespreken we jouw unieke situatie en hoe mijn aanpak aansluit bij jouw behoeften.

Mijn GROEI neem ik mee in mijn relaties

Relaties opbouwen en onderhouden doe je privé en zakelijk. ‘Verbinden’ hoort daar bij. Bij mij staat dit voor vertrouwen, delen, kwetsbaar opstellen, begripvol zijn en veiligheid bieden. Door GROEI durf ik mijn eigen leven te leiden. Ik durf te zeggen dat ik daardoor authentiek ben. Ik ben mezelf in gesprekken, ook als leidinggevende op een afdeling. Dat geeft vrijheid.

Stilstand is achteruitgang

Zowel fysiek als mentaal hou ik mezelf in beweging. Ik ben een hardloper. Mijn droom was om ooit een marathon te lopen, wat met mijn knieën zou aanvoelen als een wereldprestatie. Na maanden van trainen is het gelukt. Samen met mijn vrouw Odette heb ik in 2019 de New York Marathon uitgelopen.

Geven is ook GROEI

Ik ben gezond. Dat kan niet iedereen zeggen. Daarom hebben we aan de marathon een goed doel gekoppeld. We hebben geld ingezameld voor het Aandachtslab in Rijswijk. Dit is een opvang voor kinderen tot 18 jaar met een ernstige meervoudige beperking. Zij kunnen simpelweg niet zonder intensieve aandacht.

Mijn geluksmoment

Hoeveel tijd win je als je niet alles zelf hoeft te bedenken?

Met VijfKracht sta ik voor jou klaar om te helpen zodra je ergens tegenaan loopt. Zowel in de onlinetraining als in de Life Safari kun je tijdens het programma altijd bij me terecht. Daardoor wordt jouw weg korter en ben je sneller waar je zijn wilt.

Dromen zijn grenzeloos

Bij de Big Five for Life™ is het heel gaaf om te zien dat ieder mens van betekenis is. Iedereen heeft kwaliteiten, talenten, drijfveren en dromen. Als je inzicht krijgt in jouw droom en anderen laat weten wat jouw droom is, dan kunnen ze waar worden. Ik weet dat inmiddels.

Wil je ontdekken waar jij staat op jouw reis naar persoonlijke groei?

Mijn Groei- en gelukscan biedt je waardevolle inzichten en helpt je welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken. Begin nu en krijg een helder beeld van je huidige situatie en mogelijke toekomst.

>