Maurice van Lier

Wie is Vijfkracht?

Wil je me beter leren kennen?

Mijn missie kort in één zin?

“Ik wil vanuit mijn bezieling en passie mensen weer in beweging brengen.”
Nou weet je wat ik wil, maar nog niet hoe ik ben en wat me drijft.

Toegankelijk

Wie is Vijfkracht, dus wie is Maurice? Mensen vinden me spontaan, toegankelijk, rustig. En vaak ook grappig. Daar ben ik blij mee. Humor geeft inzicht en verbinding. Humor helpt bij deadlines. Wanneer mensen onder spanning samenwerken. Veel mensen doen hun werk al jaren. Ik benader dat luchtig. Opeens zie ik mensen anders kijken naar hun werk. Onder humor versta ik ook zelfspot. Ik ben ook maar een mens, net als jij.

Persoonlijke missie

“Mijn missie is een Nederland waarin mensen geïnspireerd wakker worden en zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Ik wil dat zij elke dag tevreden afsluiten door het werk wat ze doen!”

Tevreden medewerkers maken succesvolle bedrijven

Ik wil het bedrijfsleven bewuster maken van de maatschappelijke ontwikkelingen. Veranderingen waar zij iets mee móeten. Van de toenemende roep om verantwoordelijkheid te dragen. Over de natuur, de bewoners en onze kinderen. En als gevolg de tendens dat klanten kiezen voor betrouwbare, duurzame en integere producten en diensten. Dit alles draagt weer bij aan een sterk groeiend verlangen van medewerkers om écht van betekenis te zijn.

En het mooiste?

Ik garandeer dat jij jouw Big Five for Life vindt. Keihard!
Mijn big five for life

Persoonlijk groeien vind ik belangrijk.
Als je zelf niet groeit, dan kun je niet verwachten dat je bedrijf dat wel doet. Daarom is ‘groei’ het verbindende woord bij mijn persoonlijke Big Five for Life™:

G - Groeien door mezelf in beweging te brengen;

R - Regie nemen;

O - Ontspanning met familie en vrienden;

E - Mijn Eigen leven leiden;

I - Inspiratie.

Mijn GROEI neem ik mee in mijn relaties

Relaties opbouwen en onderhouden doe je privé en zakelijk. ‘Verbinden’ hoort daar bij. Bij mij staat dit voor vertrouwen, delen, kwetsbaar opstellen, begripvol zijn en veiligheid bieden. Door GROEI durf ik mijn eigen leven te leiden. Ik durf te zeggen dat ik daardoor authentiek ben. Ik ben mezelf in gesprekken, ook als leidinggevende op een afdeling. Dat geeft vrijheid.

Verbinden vraagt om luisteren

Mensen maken makkelijk contact met mij. Ze vertellen soms al in een eerste gesprek dingen die ze niet aan een ander (durven) te vertellen. Vanuit echt en oprecht contact kan ik mensen inspireren, aanmoedigen en aansporen hun eigen Big Five for Life™ te vinden. Zo kunnen zij ook groeien.

Stilstand is achteruitgang

Zowel fysiek als mentaal hou ik mezelf in beweging. Ik ben een hardloper. Mijn droom was om ooit een marathon te lopen, wat met mijn knieën zou aanvoelen als een wereldprestatie. Na maanden van trainen is het gelukt. Samen met mijn vrouw Odette heb ik in 2019 de New York Marathon uitgelopen.

Mijn geluksmoment

Geven is ook GROEI

Ik ben gezond. Dat kan niet iedereen zeggen. Daarom hebben we aan de marathon een goed doel gekoppeld. We hebben geld ingezameld voor het Aandachtslab in Rijswijk. Dit is een opvang voor kinderen tot 18 jaar met een ernstige meervoudige beperking. Zij kunnen simpelweg niet zonder intensieve aandacht.

Hoe heeft de Big Five for Life mij geholpen?

Ik weet dat je op eigen kracht (met boeken en online) een eind kunt komen. Ik heb dat geprobeerd. Vaak. Er zijn veel trainingen. Maar ik heb alleen met Big Five for Life ervaren dat ik sneller en effectiever stappen kan zetten. Hoe? Door te investeren in hulp van iemand die nu al is waar ik wil zijn. Dit zie ik dagelijks gebeuren bij deelnemers aan de Life Safari Training.

Dromen zijn grenzeloos

Bij de Big Five for Life™ is het heel gaaf om te zien dat ieder mens van betekenis is. Iedereen heeft kwaliteiten, talenten, drijfveren en dromen. Als je inzicht krijgt in jouw droom en anderen laat weten wat jouw droom is, dan kunnen ze waar worden. Ik weet dat inmiddels.

Hoeveel tijd win je als je niet alles zelf hoeft te bedenken?

Met VijfKracht sta ik voor jou klaar om te helpen zodra je ergens tegenaan loopt. Zowel in de onlinetraining als in de Life Safari Training kun je tijdens het programma altijd bij me terecht. Daardoor wordt jouw weg korter en ben je sneller waar je zijn wilt.

“Start vandaag nog JOUW reis. Ik reis met je mee!”

Gecertificeerd Big Five for Life™ Trainer – Coach

Professioneel Coach – EQA Practitioner Niveau (NOBCO)

Aangesloten bij CoachFinder en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Durf te Dromen: Nut & Noodzaak van 10 Krachtige Tips voor Levensverandering

Lees het e-book met 10 tips om het leven van je dromen te leiden

Hét e-book met 10 tips om het leven van je dromen te leiden. Geschreven door John. P. Strelecky, de grondlegger van de Big Five for Life methode.

Vraag jouw e-book hier aan en begin  met het maken van jouw museummomenten.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Ik GROEI door de waardering die ik van klanten krijg. Van individuele deelnemers en van teams binnen bedrijven. Een schouderklop geeft jou toch ook energie? Ik ben trots op mijn klanten. Trots, wanneer ik hen verder heb kunnen helpen met hun safari. Dichterbij waar ze willen zijn. Mensen die ik heb geholpen hún Big Five for Life te vinden. Want dat beloofde ik immers?
Spirituele reis om de kern van je ziel bloot te leggen.
Sytze Teppema van Odijk
Hier maak je overzichtelijk wat je écht wilt!
Christina van Zweden
Wat een mooie reis! Dank je wel Maurice!
Alex van der Heuvel
Dé workshop om helder te krijgen wat je écht wilt geeft mij mooie handvatten, de gesprekken en inzichten daaromheen geven levenslessen.
Han Overkamp
Scroll naar boven