Wat is de Big Five for Life methode?

Ontdek John Strelecky's methode voor het definiëren en realiseren van persoonlijke en professionele doelen

Big Five for Life is een unieke, krachtige methode gericht op het vaststellen van de vijf meest essentiële doelen in je leven of werk. Deze vijf doelen – jouw 'Big Five' – zijn de sleutels tot een leven waarin je echt doet wat belangrijk voor je is. Of het nu gaat om carrière, persoonlijke ontwikkeling of levenservaringen, Big Five for Life helpt je om deze doelen helder voor ogen te hebben en ze actief na te streven. Het is meer dan doelen stellen; het is een manier van leven waarbij je keuzes altijd verbonden zijn met wat voor jou het meest betekenisvol is.

Big Five for Life bij Vijfkracht: Jouw persoonlijke en zakelijke gids

Bij Vijfkracht integreer ik de Big Five for Life methode, bedacht door John Strelecky, in mijn coachingprogramma's. Deze benadering is speciaal ontwikkeld om mensen en bedrijven te helpen hun vijf meest betekenisvolle doelen te bepalen en actief na te streven. Het gaat om het vinden van wat voor jou persoonlijk of voor jouw organisatie echt belangrijk is en hoe je dit kunt verweven in je dagelijkse leven of bedrijfsstrategie.

Over John Strelecky

John P. Strelecky is auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, Het Café aan de Rand van de Wereld (The Why Café), The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen. Ze worden op alle continenten van de wereld verkocht.

John heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Zijn gesprekken met meer dan 100 leiders in 12 landen waren input voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Onlangs werd hij, naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey, genoemd als één van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Je persoonlijke Big Five for Life zijn de dingen die je wilt doen, zien of ervaren, zodat je je leven als succesvol beschouwt.

Een inspirerende ontmoeting: Mijn moment met John Strelecky

In 2019 beleefde ik een onvergetelijk museummoment met John Strelecky, de grondlegger van Big Five for Life. Tijdens onze ontmoeting vonden we een gedeelde inspiratie in het bevorderen van (werk)geluk. We bespraken hoe de Big Five for Life principes mensen kunnen ondersteunen om zowel in hun carrière als in hun persoonlijke leven te groeien. Deze ervaring bevestigde mijn inzet om anderen te helpen hun unieke Big Five te ontdekken, wat leidt tot meer voldoening en geluk in zowel hun werk als leven.

Past de Big Five for Life bij jou of je bedrijf?

Ik werk voor bedrijven en voor individuele personen. Om het duidelijk te houden, heb ik mijn Big Five for Life-aanbod dus ook zo uitgesplitst. 

Voor organisaties

Zoek je manieren om werkgeluk en effectiviteit binnen je organisatie te verbeteren? Ontdek mijn aanbod, van Persoonlijke Business Coaching tot Inspiratieworkshops. Elk programma is zorgvuldig ontworpen om zowel individuen als teams te ondersteunen, en draagt bij aan het succes en de groei van jouw bedrijf.

Voor jou

Met Big Five for Life ontdek je wat écht telt in jouw leven. Van het Experience Online programma tot persoonlijke coaching, elk programma helpt je jouw unieke levensdoelen te ontdekken en te leven volgens jouw eigen definitie van succes.
Ontdek mijn aanbod en zet de eerste stap naar jouw droomleven.

Zet je dromen om in actie

Boek een vrijblijvend Nut en Noodzaak gesprek voor persoonlijk advies

inspiratie over big five for life bij Vijfkracht
>