Ontvang jouw gratis boek 'The Big Five for Life'

Ontdek persoonlijke groei en werkgeluk met John P. Strelecky's Bestseller

Heb je ooit stilgestaan bij wat jou écht gelukkig maakt in je werk en privéleven? "The Big Five for Life" is niet zomaar een boek – het is een gids naar persoonlijke vervulling. Met miljoenen exemplaren wereldwijd verkocht en vertaald in meer dan 41 talen, heeft dit boek al talloze levens veranderd. En nu is het jouw kans om deze bron van inspiratie gratis in handen te krijgen!

Maurice van Lier, glimlachend, met een bril, houdt het boek 'The Big Five for Life' van John P. Strelecky vast, over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Ontvang jouw persoonlijke exemplaar van "The Big Five for Life" en laat je meenemen op een avontuur van zelfontdekking en leiderschapsontwikkeling. John P. Strelecky's methodes zijn eenvoudig toe te passen en zullen je blik op het leven en werk veranderen.

Waarom 'The Big Five for Life' een must-read is voor jou

  • Bewezen impact: Sluit je aan bij de miljoenen lezers die hun levensdoelen hebben hervonden en gerealiseerd met behulp van dit boek.
  • Wereldwijde aanbevelingen: "The Big Five for Life" wordt overal geprezen om zijn praktische benadering van persoonlijke ontwikkeling en het positieve effect op succes.
  • Praktisch en toepasbaar: Het boek biedt niet alleen inzichten maar ook praktische tools om jouw unieke pad naar geluk en succes uit te stippelen.

Over de auteur

John Strelecky bij vijfkracht

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals Het cafe aan de rand van de wereld en The Big Five for Life.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Wat anderen zeggen

Absolute aanrader

Het boek van Strelecky zal ik in de toekomst nog regelmatig raadplegen om te kijken of ik nog op de juiste weg zit. Ik treed de toekomst niet zonder onbevreesdheid tegemoet, maar ik heb wel een stap durven zetten waarvan ik overtuigd ben dat ik een gelukkiger mens ga worden. The Big Five for Life is interessant en leerzaam voor elke manager en ondernemer. Het zet je aan het denken en stimuleert je om eens kritisch naar je zelf en je eigen organisatie te kijken.

Bron van inspiratie

The Big for Life is een inspirerend boek om te lezen, leest makkelijk, ook door de korte hoofdstukken. Thomas Derale is een mooi boegbeeld voor leiderschap, niet alleen op het zakelijke vlak, maar ook leiderschap in je persoonlijke leven. Het zet je tot nadenken, een bewustwording waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet en ook nadenken over hoe je het zou willen en waarom. Eigenlijk is het heel simpel zoals hij het beschrijft, maar kom er maar eens op. Dit boek is een aanrader voor alle leidinggevenden!

Claim jouw gratis boek

Vul je gegevens in om je gratis exemplaar van "The Big Five for Life" te ontvangen.

Let op: als je eerder al een gratis exemplaar van "Het cafe aan de rand van de wereld" ("The Why Cafe") of "The Big Five for Life" hebt ontvangen, is het helaas niet mogelijk om nog een exemplaar aan te vragen.

Naam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Adres*
Postcode*
Plaats*
Bericht
0 of 350

Door het aanvragen van jouw gratis exemplaar van "The Big Five for Life", geef je toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken voor het verzenden van het boek en om je af en toe te informeren over nuttige tips en relevante informatie. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails.
privacy is voor mij belangrijk; je gegevens worden veilig bewaard en nooit gedeeld met derden.

>