The Why Cafe

Ontdek jouw waarom

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.

Boek the Why Cafe

Geweldig dat je interesse toont in ‘The Why Cafe’! Dit baanbrekende boek zit boordevol inzichten die jou kunnen helpen je persoonlijke “Waarom” te ontdekken. Vul je adresgegevens hieronder in en ik zorg ervoor dat het boek gratis bij jou op de deurmat belandt!

Veel leesplezier en inspiratie!

Mis deze kans niet om jouw gratis exemplaar van The Why Cafe snel aan te vragen!

Vraag snel jouw gratis boek aan!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen.

Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.

Reviews

5/5

Het belangrijkste doel in je leven vinden

Dit boekje heeft mijn hele leven veranderd ! Echt het beste boek dat ik ooit gelezen heb, vooral ook omdat ik meteen besefte dat ik eigenlijk wist wat ik wilde en het boek is mega klein en mega dun, dus in een wip uit te lezen.

o zo klein, maar o zo krachtig

Ongelofelijk dat zo'n klein boek je tot zo veel denken kan zetten. Ik had 'm in een middag uit, maar dit boek blijft wel hangen.

Aanrader!

Uitlezen in 1 adem - bevestiging krijgen en de motivatie om stappen te zetten die er werkelijk toe doen! Super down-to-earth met mega veel diepgang!

Over de auteur

John P. Strelecky

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals The Why Café en The Big Five for Life.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

5/5

The Why Cafe

Ontdek jouw waarom

Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.

Scroll naar boven