Ontvang jouw gratis exemplaar van 'Het Café aan de Rand van de Wereld'

Heb je je wel eens afgevraagd: "Waarom ben ik hier?" en "Wat maakt mij echt gelukkig?". "Het Café aan de Rand van de Wereld" nodigt je uit voor een diepgaande verkenning van deze fundamentele vragen. Dit baanbrekende boek, voorheen bekend als "The Why Cafe", heeft lezers over de hele wereld geïnspireerd en begeleid bij het vinden van hun eigen antwoorden. Met zijn eenvoudige maar diepe boodschap is dit boek een onmisbaar kompas voor iedereen die op zoek is naar richting en betekenis in het leven.

Maurice van Lier, met een bril en een vriendelijke glimlach, houdt het boek 'Het Café aan de Rand van de Wereld' vast, een bestseller van John Strelecky over het vinden van levensbetekenis.

Waarom 'Het Café aan de Rand van de Wereld' lezen?

  • Inspirerend en inzichtgevend: Dit boek is een uitnodiging om stil te staan bij wat echt belangrijk is in het leven en hoe je meer voldoening kunt vinden in je dagelijkse routine.
  • Wereldwijd geliefd: Over de hele wereld vinden lezers herkenning en inspiratie in "Het Café aan de Rand van de Wereld". Het boek spreekt universele thema's aan die relevant zijn voor ieders dagelijks leven, ongeacht waar ze zich bevinden.
  • Direct toepasbare inzichten: Het boek van Strelecky is rijk aan concrete adviezen en stappen die je direct kunt gebruiken, of je nu een belangrijke verandering overweegt of gewoon je dagelijkse leven wilt verbeteren.

Over de auteur

John Strelecky bij vijfkracht

John Strelecky, auteur van "Het Café aan de Rand van de Wereld", heeft wereldwijd lezers geraakt met zijn meeslepende verhalen. Zijn werk biedt inzichten die inspireren tot zelfreflectie en het actief nastreven van persoonlijke groei en levensdoelen.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Claim jouw gratis boek

Vul je gegevens in om je gratis exemplaar van "Het Café aan de Rand van de Wereld" te ontvangen.

Let op: als je eerder al een gratis exemplaar van "Het Café aan de Rand van de Wereld" ("The Why Cafe") of "The Big Five for Life" hebt ontvangen, is het helaas niet mogelijk om nog een exemplaar aan te vragen.

Naam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Adres*
Postcode*
Plaats*
Bericht
0 of 350

Door het aanvragen van jouw gratis boek, geef je toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken voor het verzenden van het boek en om je af en toe te informeren over nuttige tips en relevante informatie. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails.
privacy is voor mij belangrijk; je gegevens worden veilig bewaard en nooit gedeeld met derden.

>