Vijfkracht training en coaching

Als management de stip weer helder aan de horizon krijgen?

“ORGANISATIES MET EEN DUIDELIJKE PURPOSE EN FOCUS ZIJN 42% MEER WINSTGEVEND!”  De Big Five for Life Business voor ondernemers, directie of het managementteam, helpt je in twee dagen tijd een (hernieuwde) focus op de toekomst neer te zetten.

Life Safari Workshop

Een winstgevend bedrijf met een heldere purpose

Bam! Daar willen mensen graag voor werken. Een bedrijf waarin iedereen weet wat het hogere doel is. Waarin mensen niet alleen verantwoordelijkheid maar ook vrijheid krijgen hoe zij hun bijdrage aan die doelen leveren. En met die vrijheid om kunnen gaan? Een organisatie waarin teams zelfsturend kunnen opereren, het management de kaders bewaakt die directie heeft gesteld. Dan ontstaat een organisatie waarin iedereen ook echt doet waar zijn of haar competenties liggen.

De basis van Big Five for Life Business is het wereldwijd beproefde Big Five for Life concept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet. Dit doe je door het ontdekken van de belangrijkste organisatiedoelen. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat het bestaansrecht van je organisatie moet zijn in de wereld. En natuurlijk nog belangrijker, ook de stappen die je daar naartoe leiden.
Samen met de ondernemer, een directie of management ga ik hiermee 2 volle dagen aan de slag.

Wat gaan we bij Big Five for Life Business doen?

In 2 dagen een basis

Een inspirerende tweedaagse workshop. Daarna staan purpose en focus (weer) realistisch op de kaart.

Toepasbare handvatten

Niks ‘hoog over’. Geen zweverige beschouwingen. We werken Hands-on, laagdrempelig en effectief.

Gelijke horloges

We herstellen het eenduidige beleid vanuit de leiding. Helderheid voor iedereen. Dat motiveert mensen.

Duidelijkheid naar de markt

We komen tot een concreet plan. Dat is helder naar je medewerkers, maar ook naar de buitenwereld.

Actiegerichte aanpak

Medewerkers verwachten praktische aansturing. Ik help je op weg om toepasbare instructies te krijgen.

Inspiratie en positiviteit

Op een laagdrempelige en positieve manier aan de gang met wat er voor de organisatie toe doet.

Big Five For Life Business

Dit levert het op

Richting

Door het ontdekken de vijf belangrijkste organisatiedoelen. En dus waar jij en de medewerkers in de ochtend hun bed voor uitkomen. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie zijn we?’ en ‘Wat willen we (nog)?’

Genieten

Door wat jullie gedurende het programma ontdekken over jezelf en waar je met de organisatie naar toe wilt, stuur je op die dingen die er toe doen. Dit zorgt voor positiviteit, voldoening en betekenis.

Rust

Doordat iedereen helder heeft wat de Big Five for Life van de organisatie is, kunnen ook de medewerkers ermee aan de gang kunt en stappen zetten. Die helderheid geeft rust en zo krijg je echte progressie.

Blijvend resultaat

Het meest krachtige van het programma is dat het een duurzaam resultaat oplevert. De uitkomsten van het programma zijn een stevige basis voor de wijze waarop het management kan sturen.

Focus

De acties die je formuleert helpen je op weg en zorgen voor focus en maken dat je beter en makkelijker keuzes maakt.

Garantie

Doordat Big Five for Life een wereldwijd beproefd concept is krijg jij 100% garantie op het ontdekken van de Big Five for Life.

Wie is jouw coach?

Vijfkracht is Maurice van Lier. Ik help mensen en organisaties hun energie en doelen te (her)vinden. Op een toegankelijke manier. Met een methode die wereldwijd succesvol is: Big Five for Life. Nee, niks engs. Met de Big Five for Life-aanpak, gaan we op safari. Waarnaartoe? Dát bepaal jij. Ik help je. 

En die Big Five? Dat zijn jouw trofeeën. Als je ooit een museum over jouw leven mag inrichten dan zijn dit de pronkstukken in de mooiste zaal.

Met mijn hulp maak jij straks van elke dag jouw museumdag!

Big five for life business coach
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.."
Naam

Meer weten over de mogelijkheden

plan een afspraak in en ik vertel je alles over mijn Big Five for Life programma voor bedrijven.

Mijn big five for life

Er is ook een programma voor teams

Als management wil je anderen meekrijgen. Hou de kennis niet voor jezelf. Deel en maak het aansturen simpeler en effectiever.

Scroll naar boven