Ontdek LifeTime coaching - een jaar van persoonlijke groei en focus

365 dagen van inspiratie, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Een Jaar van Groei en Ontwikkeling

Jouw pad naar persoonlijke en professionele vooruitgang met LifeTime Jaar Programma

Startpunt: tweedaagse workshop

Je avontuur in het LifeTime Coaching Jaarprogramma begint met een inspirerende tweedaagse workshop. Hier leg je de basis voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens deze workshop krijg je helderheid over je 'waarom' en je belangrijkste levensdoelen, waardoor je een stevig fundament bouwt voor het komende jaar.

Online programma en continue ondersteuning

Na de workshop zet je jouw reis voort met ons uitgebreide online leerplatform. Hier vind je praktische opdrachten die je helpen groeien in essentiële levensgebieden zoals vitaliteit, werkplezier, en persoonlijke vrijheid. Gedurende het gehele programma, en ook daarna, sta ik klaar om je te ondersteunen met e-mailbegeleiding, zodat je altijd hulp bij de hand hebt wanneer je dat nodig hebt.

Verbinden en verdiepen: community & coaching

Verbind je met onze online community voor blijvende inspiratie en steun, zowel tijdens als na het programma. Daarnaast biedt het programma flexibele persoonlijke coaching - tot drie uur gedurende het jaar, in te zetten wanneer jij het nodig hebt. Deze aanpak zorgt ervoor dat je op elk moment gerichte stappen kunt zetten in je persoonlijke en professionele groei.

Begin aan jouw ontdekkingsreis

Plan een vrijblijvend 'Nut & Noodzaak Gesprek' om je mogelijkheden te verkennen.

LifeTime coaching Programma: Jouw persoonlijke groeireis

Een uniek jaar van transformatie met LifeTime van Big Five for Life

Begin een jaar vol persoonlijke transformatie met het LifeTime Coaching Programma, gebaseerd op de effectieve Big Five for Life™ methode. Je avontuur start met een inspirerende tweedaagse workshop die de basis legt voor je persoonlijke groei en duidelijkheid geeft over jouw 'waarom' en je belangrijkste levensdoelen.


Na deze workshop gaat je reis verder met ons online leerplatform en persoonlijke coaching. Met 100 dagen online begeleiding en praktische opdrachten, richten we ons op groei in essentiële levensgebieden zoals vitaliteit, werkplezier en persoonlijke vrijheid. Je leert door te doen en zet concrete, praktische stappen naar een betere toekomst.

Dit programma is meer dan een investering in je groei, energie en focus; het biedt een concreet en haalbaar plan voor je vijf belangrijkste doelen, een levenslang kompas. Als onderdeel van onze online community vind je inspiratie en steun, zowel tijdens als na het programma. Alles gebeurt op een toegankelijke en positieve manier, gericht op wat echt belangrijk is voor jou.


Het LifeTime Coaching Programma is jouw kans om de leiding over je leven te nemen. Deze investering in jezelf werpt zowel nu als in de toekomst zijn vruchten af. Maak je klaar voor een jaar vol groei, inspiratie en positieve verandering!

De elementen en pijlers van het LifeTime Jaarprogramma

  • 01 - Leef!

  • 02 - Vitaliteit

  • 03 - Werk

  • 04 - Bewustzijn

  • 05 - Vrijheid

lifeTime leef

Denk aan je leven als een reeks momenten die je eigen verhaal vertellen. In mijn programma, onder de pijler 'Leef!', richt ik me op het begeleiden van jou om keuzes te maken die dit verhaal verrijken. Ik wil je helpen te leven op een manier waarop je elk hoofdstuk met voldoening kunt vullen. Ik begrijp dat externe verwachtingen soms bepalen hoe we onze dagen inkleuren, maar hier leer je om jouw eigen pad te kiezen en te volgen. Samen werken we aan een leven waarbij je elke dag kiest voor wat jouw hart sneller doet kloppen, zodat je levensmuseum straks alleen die momenten bevat waar je echt trots op bent.

Begin jouw persoonlijke groeireis

Ontdek jouw mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en succes

Ben je klaar voor een positieve verandering in je leven? Schrijf je nu in voor een vrijblijvend 'Nut & Noodzaak Gesprek' en leer hoe het LifeTime Jaarprogramma jou kan ondersteunen in het bereiken van je persoonlijke en professionele doelen. Dit gesprek geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze unieke aanpak en te zien hoe deze aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen. 

Je ontdekt ook meer over onze aankomende tweedaagse workshops, waardoor je kunt bepalen of dit het moment is om jouw reis van persoonlijke ontwikkeling te starten.

Ervaringen van deelnemers

Ontdek wat deelnemers zeggen over mijn programma's

Verrassende reis met een mooi uitzicht op het einde. Maurice zijn enthousiasme straalt ervan af.

Edwin

Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt).

Albert

Het Life Time programma heeft mij een duidelijke richting gegeven. Dankzij de persoonlijke begeleiding en praktische tools, voel ik me zelfverzekerd om de stappen te zetten naar mijn ideale toekomst.

Lisa

Antwoorden op veelgestelde vragen over het LifeTime Programma

Wat houdt de jaarlijkse begeleiding van het Life Time programma precies in?

Gedurende het hele jaar word je begeleid om meer energie, focus, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit omvat persoonlijke coaching, een online programma en toegang tot een community voor extra inspiratie en tips.

Wat kan ik verwachten van de twee live dagen binnen het Life Time programma?

Tijdens deze intensieve dagen werk je aan het helder krijgen van jouw persoonlijke doelen en leer je hoe je met meer plezier en vertrouwen keuzes maakt die bijdragen aan jouw ideale leven.

Hoe weet ik of het Life Time programma geschikt is voor mijn niveau?

Het programma is ontworpen om laagdrempelig te zijn en is daarom geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring of het niveau waarop je begint.

Wat als ik na het Life Time programma nog niet helemaal zeker weet wat ik wil?

Er is een 100% garantie dat je aan het eind van het programma helderheid hebt over wat je écht belangrijk vindt. Deze garantie zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om jouw doelen te verwezenlijken.

Hoe zorgt de community binnen het Life Time programma voor extra inspiratie en tips?

De community is een groep gelijkgestemden die hetzelfde programma volgen of hebben gevolgd. Hier kun je ervaringen delen, vragen stellen en leren van de inzichten van anderen, wat zorgt voor een extra laag van ondersteuning en inspiratie.

Inzichten en inspiratie

Ontdek mijn artikelen vol met inzichten, tips en inspirerende verhalen

26/04/2024

...
Vier Koningsdag 2024 met Vijfkracht: Deel je mooiste museummoment en win!

28/01/2024

...
Wereldboekendag 23 april 2024

07/05/2023

...
7 manieren om veerkracht op te bouwen voor een gelukkiger leven
>