Boekenactie Big Five for Life

  • Home
  • |
  • Boekenactie Big Five for Life

The Big Five For Life

Ontdek jouw (werk)geluk

  • De boeken zijn in meer dan 41 talen uitgegeven
  • Wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht
  • Vijf sterren persoonlijke ontwikkeling


Vraag jouw gratis boek aan

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.

Leuk dat je aanwezig was bij mijn Big Five for Life inspiratie workshop en dat je het boek The Big Five for Life wilt aanvragen.
Wanneer je jouw adres gegevens hieronder invult dan zorg ik ervoor dat het boek gratis bij jou op de deurmat valt!
Ik wens je alvast veel leesplezier en inspiratie.

Reviews

5/5

Absolute aanrader

Het boek van Strelecky zal ik in de toekomst nog regelmatig raadplegen om te kijken of ik nog op de juiste weg zit. Ik treed de toekomst niet zonder onbevreesdheid tegemoet, maar ik heb wel een stap durven zetten waarvan ik overtuigd ben dat ik een gelukkiger mens ga worden. The Big Five for Life is interessant en leerzaam voor elke manager en ondernemer. Het zet je aan het denken en stimuleert je om eens kritisch naar je zelf en je eigen organisatie te kijken.

Bron van inspiratie

The Big for Life is een inspirerend boek om te lezen, leest makkelijk, ook door de korte hoofdstukken. Thomas Derale is een mooi boegbeeld voor leiderschap, niet alleen op het zakelijke vlak, maar ook leiderschap in je persoonlijke leven. Het zet je tot nadenken, een bewustwording waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet en ook nadenken over hoe je het zou willen en waarom. Eigenlijk is het heel simpel zoals hij het beschrijft, maar kom er maar eens op. Dit boek is een aanrader voor alle leidinggevenden!

High Five voor Big Five

Dit management boek is een prachtig boek dat snel wegleest, je inspireert en aan het denken zet. Neem verantwoording over je eigen leven is de boodschap. Nieuw perspectief op hoe je je zelf of je bedrijf of personeel kunt motiveren. Dit door te vragen wat hun doelen zijn in het leven en die te verbinden met die van het bedrijf. Dit alles in een prachtig verhaal dat me echt heeft geraakt.

Vraag snel jouw gratis boek aan!

Naam(Vereist)


Adres(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen.

Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.

Over de auteur

John P. Strelecky

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals The Why Café en The Big Five for Life.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

5/5

The Big Five For Life

Ontdek jouw (werk)geluk

Wil je het boek aan een ander cadeau doen vul dan het mail- en verzendadres van de ontvanger in.


Ik geef een boek cadeau

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>