Zakelijke
arrangementen

Een team dat lekker in z’n vel zit, scoort en wint.

Wil je weten hoe je dat doet?

Alle mogelijkheden van de Big Five for Life voor jouw organisatie

Big Five for Life Persoonlijke Business Coaching

Heb je inzicht in het verzuim binnen je organisatie? Hoe is het met het verloop? Komen er mensen met tegenzin naar het werk? Wil je er wel alles aan doen om je waardevolle medewerkers te behouden en hun energie terug te laten vinden? Laat ze dan met mij aan de slag gaan. Ik help ze het ‘waarom’ te ontdekken en hun belangrijkste doelen weer helder op hun netvlies te krijgen. Ze ervaren blijvend nieuwe energie en ontwikkelen persoonlijk leiderschap.

Big Five for Life Business

"ORGANISATIES MET EEN DUIDELIJKE PURPOSE EN FOCUS ZIJN 42% MEER WINSTGEVEND!" Bam! Daar willen mensen graag voor werken. Daar moet je wel wat voor doen. De Big Five for Life Business voor ondernemers, directie of het managementteam, biedt de werkvorm waarin je in twee dagen tijd een (hernieuwde) focus op de toekomst neerzet.

Big Five for Life Business voor Teams

Een team met mensen die in hun kracht staan. Die meedenken en doen waarvoor ze staan opgesteld. Die met elkaar communiceren en samenwerken om de doelstellingen van het bedrijf te halen. Een team waarin de heersende cultuur afspraak is afspraak is. Dat kan. En het is echt geen rocket science.

Big Five for Life Inspiratieworkshop

Bij een succesvol bedrijf werken medewerkers die de Reden van Bestaan (RvB) van het bedrijf en de 5 strategische doelen die daarbij horen onderschrijven. Alle neuzen staan dezelfde kant op om het succes ook in de toekomst te behouden. Niet herkenbaar? Dan is de Big Five for Life Inspiratieworkshop interessant voor jouw bedrijf.

Scroll naar boven