Vijfkracht training en coaching

Een team van mensen die met elkaar communiceren en samenwerken om de doelstellingen van het bedrijf te halen.

Dat kan! Met Big Five for Life Business voor Teams
Life Safari Workshop

Ga op groepssafari. Deel ervaringen met elkaar en ontdek hoe als team effectief werken extra motiveert

Samen sta je sterker. De Big Five for Life Safari is nóg effectiever als je je medewerkers als team op reis laat gaan. Teamleden leren wat hun collega’s motiveert, en delen ervaringen. Zo komen ze tot gedeelde inzichten. 

Wanneer jouw teams lekker in hun vel zitten en weten dat ze gesteund worden door het management, zijn ze extra gemotiveerd om de doelstellingen van de organisatie te halen. 

Big Five for Life brengt teams privé én zakelijk verder. Dat evenwicht geeft rust en daardoor de juiste focus. Gegarandeerd!

De basis van het Life Safari programma is het wereldwijd beproefde Big Five for Life concept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet. Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen (je Big Five for Life). Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en je werk. En natuurlijk nog belangrijker, ook de stappen die je daar naartoe leiden. Je gaat aan de gang met het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Waar gaan we mee aan de slag

15 weken programma

Een inspirerende tweedaagse workshop met daarna 15 weken online coaching

Uniek concept

Basis van de Life Safari is het inspirerende Big Five for Life™ concept

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke groei, energie en focus

Helder kompas

Jouw vijf belangrijkste doelen helder in een concreet plan

Leren door te doen

Actiegericht en praktisch stappen zetten naar jouw toekomst

Inspiratie en positiviteit

Op een laagdrempelige en positieve manier aan de gang met wat er voor jou toe doet

placeholder

Dit levert het op

Richting

Door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik (nog)?’

Genieten

Door wat je gedurende het programma ontdekt hebt over jezelf en waar je naar toe wilt stuur je op die dingen die er voor jou toe doen. Dit zorgt voor positiviteit, voldoening en betekenis in je leven.

Rust

Doordat je helder hebt wat jouw persoonlijke Big Five for Life is en weet hoe je er mee aan de gang kunt en stappen kunt zetten

Blijvend resultaat

Het meest krachtige van het programma is dat het een duurzaam resultaat oplevert. De uitkomsten van het programma zijn een stevige basis voor jouw persoonlijke én professionele leven.

Focus

De acties die je formuleert helpen je op weg en zorgen voor focus en maken dat je beter en makkelijker keuzes maakt.

Garantie

Doordat Big Five for Life een wereldwijd beproefd concept is krijg jij 100% garantie op het ontdekken van jouw persoonlijke Big Five for Life.

Wie is jouw coach?

Vijfkracht is Maurice van Lier. Ik help mensen en organisaties hun energie en doelen te (her)vinden. Op een toegankelijke manier. Met een methode die wereldwijd succesvol is: Big Five for Life. Nee, niks engs. Met de Big Five for Life-aanpak, gaan we op safari. Waarnaartoe? Dát bepaal jij. Ik help je. 

En die Big Five? Dat zijn jouw trofeeën. Als je ooit een museum over jouw leven mag inrichten dan zijn dit de pronkstukken in de mooiste zaal.

Met mijn hulp maak jij straks van elke dag jouw museumdag!

big five for life business voor teams coach
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.."
Naam

Meer weten over de mogelijkheden?

Plan een sparringsessie om de mogelijkheden te bespreken.
Mijn big five for life

Er is ook een programma voor organisaties.

De Big Five for Life Business voor ondernemers, directie of het managementteam, biedt de werkvorm waarin je in twee dagen tijd een (hernieuwde) focus op de toekomst neerzet.
Scroll naar boven