Persoonlijk Groei Programma september 2023

Wil je voor eens en voor altijd écht weten wat je wil in je leven?

Dan is de tweedaagse workshop “Life Safari” aangevuld met 3 maanden online training en verdieping jou op het lijf geschreven.

Je zit dan nog nergens aan vast.

Persoonlijk groei programma echt weten watt je wilt ontdekken

Jouw 5 belangrijkste levensdoelen ontdekken

Tijdens mijn tweedaagse Life Safari Workshop ga je aan de slag met jouw belangrijkste levensdoelen en -wensen. Dat is jouw Big five For Life.

De Big Five for Life™ is een wereldwijde succesvolle coachmethode, ontwikkeld door John Strelecky.

Het resultaat: grip op je leven, meer energie en een gelukkiger leven.

echt weten wat je wilt en doelen stellen
echt weten wat je wilt en hoeveel tijd je nog hebt
echt weten wt je wilt met Life Safari Big Five for Life

Wat ga je leren en ontdekken?

100% garantie op het ontdekken van je Big Five for Life

Je zit dan nog nergens aan vast.

Echt weten wat je wil in je leven?

Ga dan op de safari van je leven. 3 maanden lang! Ik begeleid je naar de ontdekking van jouw droomleven. En geloof me, dat kán je leven. Je leert jezelf beter kennen en wordt wie je écht wilt zijn. Je volgt je hart en bent gelukkig!

Voor Teams

Ik ben Maurice van Lier, jouw coach en "reisgids"

Ik help mensen en organisaties hun energie en doelen te (her)vinden. Op een toegankelijke manier. Met een methode die wereldwijd succesvol is: Big Five for Life. Nee, niks engs. Met de Big Five for Life-aanpak, gaan we op safari. Waarnaartoe? Dát bepaal jij. Ik help je.

Het ontdekken van jouw Big Five zijn jouw trofeeën. Als je ooit een museum over jouw leven mag inrichten dan zijn dit de pronkstukken in de mooiste zaal.

Met mijn hulp maak jij straks van elke dag jouw museumdag!

Zij gingen je voor en hebben hun doelen gevonden

“Geweldig om na deze 2 daagse training mijn Reden van Bestaan en Big Five for Life helder te hebben. Maurice is motiverend, gedreven, in zijn element blijft vooral zichzelf. Ik zal deze training zeker aanraden..”
Manfred
“Deze training is een aanrader. Wat een geweldige manier om in twee dagen echt de Reden van Bestaan te ontdekken en te voelen. En wat een cadeau om de Big Five for Life helder te hebben.”
Agnes
“De workshop om helder te krijgen wat je wat je écht wilt geeft mij mooie handvatten, de gesprekken en inzichten daaromheen geven levenslessen.”
Han

Dit levert het persoonlijk groei programma met de Life Safari jou op

Richting

Door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik (nog)?’

Genieten

Door wat je gedurende het programma ontdekt hebt over jezelf en waar je naar toe wilt stuur je op die dingen die er voor jou toe doen. Dit zorgt voor positiviteit, voldoening en betekenis in je leven.

Rust

Doordat je helder hebt wat jouw persoonlijke Big Five for Life is en weet hoe je er mee aan de gang kunt en stappen kunt zetten

Blijvend resultaat

Het meest krachtige van het programma is dat het een duurzaam resultaat oplevert. De uitkomsten van het programma zijn een stevige basis voor jouw persoonlijke én professionele leven.

Focus

De acties die je formuleert helpen je op weg en zorgen voor focus en maken dat je beter en makkelijker keuzes maakt.

Garantie

Doordat Big Five for Life een wereldwijd beproefd concept is krijg jij 100% garantie op het ontdekken van jouw persoonlijke Big Five for Life.

Reserveer snel jouw plek om jouw Big five For Life te ontdekken

Ik geef je 100% garantie op resultaat

Je zit dan nog nergens aan vast.

© copyright Vijfkracht | Reigerlaan 111 | 2678 WS De Lier

Scroll naar boven