Ontdek hoe je €1000 gratis kunt gebruiken voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling!

Maak gebruik van de STAP-subsidie om jezelf te verbeteren, je carrière te bevorderen en jouw dromen waar te maken.

Mis deze kans niet! op 3 juli ’23 om 10:00 uur gaat de volgende aanvraagronde voor de STAP-subsidie van start. Dit betekent dat je maar beperkte tijd hebt om je aanvraag in te dienen en gebruik te maken van de €1000 subsidie voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wees er snel bij en zet de eerste stap naar het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen en ambities!

Je zit nog nergens aan vast.

Workshop persoonlijke groei en levensdoelen

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap zonder kosten - laat de overheid jouw groei financieren!

Maak gebruik van de beschikbare STAP subsidie om jouw toekomst vorm te geven en meer uit het leven te halen, ook als je werkzoekend bent of twijfelt aan je huidige baan.

echt weten wat je wilt en doelen stellen
echt weten wat je wilt en hoeveel tijd je nog hebt
echt weten wt je wilt met Life Safari Big Five for Life

Vraag hier jouw STAP subsidie aan voor een van mijn Big Five for Life programma's

Geef in het formulier aan bij welke training je vergoed wilt hebben. Wij vragen dan z.s.m. de subsidie voor je aan, sturen jou de unieke code toe en daarmee maak jij je inschrijving definitief. Alles tot € 1.000 wordt vergoed door het UWV. Wordt jouw aanvraag niet goedgekeurd door het UWV? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Alles wordt automatisch geannuleerd en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Naam(Vereist)
Welk product wil je vergoed hebben door de STAP Subsidie?(Vereist)
Kies jouw startdatum:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie geldt de STAP subsidie?

Kijk voor alle voorwaarden op stapuwv.nl.

Wat ga je leren en ontdekken?

100% garantie op het ontdekken van je Big Five for Life

Echt weten wat je wilt in je leven?

Ga dan op de safari van je leven. 3 maanden lang! Ik begeleid je naar de ontdekking van jouw droomleven. En geloof me, dat kán je leven. Je leert jezelf beter kennen en wordt wie je écht wilt zijn. Je volgt je hart en bent gelukkig!

Voor Teams

Ik ben Maurice van Lier, jouw coach en "reisgids"

Ik help mensen en organisaties hun energie en doelen te (her)vinden. Op een toegankelijke manier. Met een methode die wereldwijd succesvol is: Big Five for Life. Nee, niks engs. Met de Big Five for Life-aanpak, gaan we op safari. Waarnaartoe? Dát bepaal jij. Ik help je.

Het ontdekken van jouw Big Five zijn jouw trofeeën. Als je ooit een museum over jouw leven mag inrichten dan zijn dit de pronkstukken in de mooiste zaal.

Met mijn hulp maak jij straks van elke dag jouw museumdag!

Zij gingen je voor en hebben hun doelen gevonden

5/5
“Geweldig om na deze 2 daagse training mijn Reden van Bestaan en Big Five for Life helder te hebben. Maurice is motiverend, gedreven, in zijn element blijft vooral zichzelf. Ik zal deze training zeker aanraden..”
Manfred
4.5/5
“Deze training is een aanrader. Wat een geweldige manier om in twee dagen echt de Reden van Bestaan te ontdekken en te voelen. En wat een cadeau om de Big Five for Life helder te hebben.”
Agnes
5/5
“De workshop om helder te krijgen wat je wat je écht wilt geeft mij mooie handvatten, de gesprekken en inzichten daaromheen geven levenslessen.”
Han

Dit levert het Persoonlijk Groei Programma jou op

Richting

Door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik (nog)?’

Genieten

Door wat je gedurende het programma ontdekt hebt over jezelf en waar je naar toe wilt stuur je op die dingen die er voor jou toe doen. Dit zorgt voor positiviteit, voldoening en betekenis in je leven.

Rust

Doordat je helder hebt wat jouw persoonlijke Big Five for Life is en weet hoe je er mee aan de gang kunt en stappen kunt zetten

Blijvend resultaat

Het meest krachtige van het programma is dat het een duurzaam resultaat oplevert. De uitkomsten van het programma zijn een stevige basis voor jouw persoonlijke én professionele leven.

Focus

De acties die je formuleert helpen je op weg en zorgen voor focus en maken dat je beter en makkelijker keuzes maakt.

Garantie

Doordat Big Five for Life een wereldwijd beproefd concept is krijg jij 100% garantie op het ontdekken van jouw persoonlijke Big Five for Life.

Vraag jouw STAP subsidie aan om jouw Big five For Life te ontdekken

Alles tot € 1.000 wordt vergoed door het UWV.

Wordt jouw aanvraag niet goedgekeurd door het UWV? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Alles wordt automatisch geannuleerd en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Geef in het formulier aan bij welke training je vergoed wilt hebben. Wij vragen dan z.s.m. de subsidie voor je aan, sturen jou de unieke code toe en daarmee maak jij je inschrijving definitief. 

Naam(Vereist)
Welk product wil je vergoed hebben door de STAP Subsidie?(Vereist)
Kies jouw startdatum:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© copyright Vijfkracht | Reigerlaan 111 | 2678 WS De Lier

Scroll naar boven
Belangrijke Mededeling over de STAP Subsidie
Helaas is de STAP subsidie niet langer beschikbaar. Maar geen zorgen! Dat betekent niet dat de workshops niet meer doorgaan. Elke maand plan ik weer nieuwe, inspirerende workshops. Ik kijk ernaar uit om je bij een van deze workshops te verwelkomen.